Sint Jozef Bennebroek

Sommige links op dit parochiële deel verwijzen u door naar het algemene deel van de website. Weest u daarop alert. Zolang u bent bij de rode kleur, bent u op de parochiële website van de St. Jozefparochie Bennebroek. Het 'huisje' (homehttp://www.defaulticon.com/sites/default/files/styles/icon-front-page-32x32-preview/public/field/image/home.png?itok=4tougUBV) brengt u terug op het algemene deel van de website.

Laatste nieuws van/over de St. Jozefparochie

Treedt binnen .... Wees welkom (street view)

Welkom bij de Rooms-Katholieke geloofsgemeenschap van de Sint Jozefparochie in Bennebroek.
Ook de Glip (wijk in de gemeente Heemstede), Zwaanshoek (woonkern binnen de gemeente Haarlemmermeer) en de Tol (onderdeel van de gemeente Hillegom) maken deel uit van onze parochie. Onze parochie is onderdeel van het samenwerkingsverband "Klaverblad".  Op dit deel van de gezamenlijke website van de regio Klaverblad presenteren wij ons graag aan u.

Kloppend hart van de geloofsgemeenschap is de Sint Jozefkerk aan de Kerklaan. Hier komen wij samen op zaterdag, zondag en doordeweeks, als er vreugde te vieren of verdriet te delen is. Hier vindt u ons overzicht van de vieringen in de kerk.

U bent welkom om in onze kerk uw kind te laten dopen, of uw huwelijk te laten inzegenen of om de uitvaart te houden van een dierbare.

Het parochiesecretariaat is er voor u. Hier kunt u terecht voor alle vragen, het opgeven van gebedsintenties enz. Hier vindt u meer informatie over het parochiesecretariaat.

Vele vrijwilligers houden de parochiële organisatie draaiend. Tientallen mensen geven hun tijd en talent voor onze kerk. Op allerlei gebied. Denkt u daarbij aan:
zingen in het parochiekoor; lector, misdienaar / acoliet zijn bij de vieringen; of als koster de vieringen op de achtergrond begeleiden
het schoonhouden van het kerkgebouw; of het onderhoud aan het gebouw bewaken;
het kerkhof en de prachtige pastorietuin worden daarbij niet vergeten
  het bezoeken van nieuwe parochianen; of de zieken en ouderen; of de mensen die rouwen om het verlies van een dierbare.

Wij verwelkomen u nogmaals op onze website. Wij hopen u ook te ontmoeten in onze kerk.

Voor nu hopen wij dat onze parochiële website u voldoende informeert en enthousiasmeert....