Wijnactie jubileumjaar

De wijnactie ging m.i.v. 9-1-2022 weer van start. De eerste etappe is zeer goed verlopen, we haalden een totale omzet van €1.450,00, een prachtig begin! Natuurlijk gaat de actie nog geruime tijd door, ook dit jaar hopen wij dat u regelmatig wijn zult blijven drinken en deze via de parochie blijft bestellen. Het makkelijkst is als u de wijn bestelt per e-mail, met opgave van uw wensen.
Per e-mail wordt door het secretariaat een afspraak met u gemaakt. U kunt contant betalen bij afhalen, na het maken van de afspraak via het secretariaat.


Er zijn 3 Pardo-wijnen, rood, wit en rosé nu voor 10 euro per fles of 50 euro voor een doos met 6 flessen. Naar keuze rood, wit, rosé of een mix van deze wijnen. Er is voor feestelijke gelegenheden ook een argentijnse wijn à 15 euro.

WIJNEN VOOR DE PAUS
 
Op 16 augustus bracht Michel Bakker een doos met de 3 wijnen naar de apostolische Nuntiatuur in Den Haag. 
Mgr. Giancarlo Dellagiovanna nam de 3 flessen OLV Hemelvaart-jubileumwijn in ontvangst en zal ze in Rome overhandigen aan de Paus.
Ook kon hij hem een brief van het parochieteam meegeven voor de Paus, met de uitleg van deze actie, door Pater Tristan vertaald in het Spaans.

foto
Liene Denkers


 
 

 

Ga terug