Caritas en VOEDSELBANK!

Op 11 november is het feest van Sint Maarten, de heilige die zijn kleed afstond aan de arme bedelaar, 17 november is de dag die paus Franciscus heeft uitgeroepen als dag van de armen. En 18 november is de dag van de Diaconie.

Kortom, allemaal goede argumenten om weer een actie te houden voor de Voedselbank Haarlem!

Daarom wil onze parochie een inzameling houden in de week van 10 tot en met 16 november!

U kunt al voedingsmiddelen inleveren vanaf zaterdag 10 november voor en na de viering van  19:00 uur.

Andere inlevertijden:
-    zondag 19 november, voor en na de viering van 10 uur.
-    maandag 11, dinsdag 12 en donderdag 14 november, tussen 9 uur en 12 uur.
     Op het secretariaat.
-    zaterdag 16 november van 10 – 12 uur bij de kerk

Voedselbank helpt iedereen die door welke omstandigheden ook onder de armoedegrens moet leven. De organisatie “voedselbank” overlegt met betrokkenen ook hoe lang de hulp vermoedelijk nodig is. Natuurlijk streeft men er naar deze hulp zo kort mogelijk te bieden, maximaal 3 jaar.

Wat kunt u zo al geven:
De boodschappenlijst is een lijst van artikelen die de Voedselbank Haarlem en Omstreken hanteert. Het maakt niet uit of dit A-merken of Huismerken zijn. Alles is welkom!

U kunt geven:
Pasta en/of rijst – pastasauzen – olie – suiker - groenten in blik of pot - fruit in blik of pot – vlees in blik of pot - vis in blik of pot -  soep – koffie – thee – ontbijtgranen - zoet – broodbeleg – vruchtensap – limonadesiroop – tandpasta – zeep – deodorant – schoonmaakmiddelen – wasmiddelen.
Let u wel op de houdbaarheidsdatum!

Wij zorgen er voor dat de gegeven artikelen bij de Voedselbank Haarlem worden bezorgd.
Wilt u geen artikelen geven maar wel iets voor deze mensen doen, dan kunt u ook een financiële bijdrage geven! Er zal een bus achter in de kerk staan waarin u uw gelden kunt deponeren.

U kunt ook storten op rekening NL 85 INGB 0001010297 t.n.v. Voedselbank Haarlem.
Van uw financiële bijdrage koopt de Voedselbank versproducten.

Bij voorbaat onze hartelijke dank,

Mia Versteege ( tel. 023 584 8071) en Aad v.d. Meer (tel. 023 584 7848)

Ps.:      mocht uw bijdrage te zwaar zijn om mee te nemen naar de kerk, dan willen wij ze ook wel even komen ophalen!)